Wie we zijn

Kwaliteits dames-, heren-, en kinderschoenen voor het hele gezin

Van Boeijen Schoenen is al meer dan 100 jaar een begrip in Putten en omgeving als het gaat om schoenen. Wij hechten veel waarde aan advies op maat, service en kwaliteit. We vermelden op de website dan ook geen breedtematen omdat elke voet anders is. Met persoonlijke aandacht in de winkel vinden wij het beste voor uw voeten.

Van Boeijen Schoenen is vanaf dag één een zaak voor het hele gezin! Wij hebben een ruime collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.

Bent u op zoek naar extra brede schoenen of extra smalle schoenen? Wij hebben laarzen, instappers, veterschoenen, klittenbandschoenen, slippers en sandalen voor iedere voet!

Daarnaast laten we ook graag zien dat comfortabele schoenen ook heel modieus kunnen zijn. In onze winkel vindt u tot slot een mooie collectie tassen en accessoires. Deze tonen we niet op de website omdat de samenstelling sterk wisselt.

Onze openingstijden

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00, 19:00 – 21:00
zaterdag
09:00 – 17:00

Contactgegevens

Kerkstraat 1
3882 HP Putten
0341 – 351221
info@vanboeijenschoenen.nl

Even Voorstellen

 

Johan Noordmans

Ik werk al vanaf 2001 in de schoenen en het leuke aan mijn werk vind ik de wisselende seizoenen. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te leren en ontdekken. Ik kan er van genieten als ik iemand kan helpen aan schoenen waardoor deze persoon weer lekker kan lopen of blij zijn/haar weg kan vervolgen.

 

Elise Noordmans-Busch

We zijn een echte familiezaak met aandacht voor de wensen van elke klant, van klein tot groot. Met Putten als vakantiedorp zien we ook veel mensen van ver daar buiten terug als vaste klant. De comfortschoenen gaan steeds meer met de tijd mee, elk seizoen weer een feestje. Voor iedereen is een passende schoen te vinden.

 

Joanne van Staveren

Vanaf 2014 ben ik werkzaam tussen de schoenen. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat je met mensen bezig bent en hun het beste advies wilt geven voor hun voeten. Je wilt dat ze blij de winkel uitlopen met hun net gekochte schoenen.

 

Amber van Westing

In 2013 ben ik begonnen bij van Boeijen schoenen. Goede schoenen dragen bij aan een goede gezondheid. Door de grote diversiteit aan schoenen voor jong en oud zie ik veel verschillende mensen voorbij komen en dat maakt het wel heel divers. En als ze dan tevreden de winkel uitlopen, is mijn dag helemaal goed!

 

Karin Aalten

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is, als iemand met een tevreden gevoel de winkel verlaat met iets wat goed zit en wat bij deze persoon past. Als ik mensen buiten de winkel weer tegen kom en ik zie ze heerlijk op onze schoenen lopen, geeft me dat veel voldoening. Dat zijn de mooiste momenten van mijn werk.

 

Rina Feenstra

Vanaf augustus 2019 werk ik in deze mooie schoenenwinkel. Hier verkopen wij schoenen vanaf de kleinste kindermaten tot aan de aller mooiste dames en heren schoenen. En wat is het leuk om klanten blij en tevreden de winkel uit te zien lopen. Dit geeft mij veel plezier en voldoening in het werk.

 

Danielle Weijters

Wij staan voor kwaliteit en pasvorm, zodat de klant de juiste steun krijgt voor zijn/haar voeten. Ik, Danielle, ben werkzaam sinds begin 2020 en sta te popelen om u goed van dienst te kunnen zijn.
Ik hoop hier veel te kunnen leren om jullie van de beste schoenen te voorzien.
“Echt verliefd worden kun je toch eigenlijk alleen op schoenen?”  😉