Johan Noordmans

Ik werk al vanaf 2001 in de schoenen en het leuke aan mijn werk vind ik de wisselende seizoenen. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te leren en ontdekken. Ik kan er van genieten als ik iemand kan helpen aan schoenen waardoor deze persoon weer lekker kan lopen of blij zijn/haar weg kan vervolgen.

Elise Noordmans-Busch

We zijn een echte familiezaak met aandacht voor de wensen van elke klant, van klein tot groot. Met Putten als vakantiedorp zien we ook veel mensen van ver daar buiten terug als vaste klant. De comfortschoenen gaan steeds meer met de tijd mee, elk seizoen weer een feestje. Voor iedereen is een passende schoen te vinden.

Joyce Essenburg

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is het contact met onze klanten, het bezig zijn met mijn klanten en hun het beste advies geven. Het is zo leuk als er nieuwe schoenen binnen komen waar ik de klanten enthousiast over kan maken.

Amber van Westing

In 2013 ben ik begonnen bij van Boeijen schoenen. Goede schoenen dragen bij aan een goede gezondheid. Door de grote diversiteit aan schoenen voor jong en oud zie ik veel verschillende mensen voorbij komen en dat maakt het wel heel divers. En als ze dan tevreden de winkel uitlopen, is mijn dag helemaal goed!


Rina Feenstra

Vanaf augustus 2019 werk ik in deze mooie schoenenwinkel. Hier verkopen wij schoenen vanaf de kleinste kindermaten tot aan de aller mooiste dames en heren schoenen. En wat is het leuk om klanten blij en tevreden de winkel uit te zien lopen. Dit geeft mij veel plezier en voldoening in het werk.


Natasja de Jong

Vanaf juni 2021 ben ik het team van Van Boeijen Schoenen komen versterken. Hier leerde ik al snel dat een goede schoen echt bijdraagt aan een gezond loopcomfort. Er zijn zoveel verschillende voeten. Ik help onze klanten graag een passende schoen te vinden, ik kan hier echt een uitdaging in zien.

Stevelien Evers

Sinds 2022 ben ik bij deze mooie schoenenwinkel komen werken. Het belang van nieuwe schoenen is mij heel duidelijk geworden. Hier adviseer ik mijn klanten dan ook graag in. Ik ben inmiddels bij meerdere fabrikanten op werkbezoek geweest en dit vond ik heel leerzaam.
De aandacht en passie die wordt besteed aan het maken van een paar schoenen is vakwerk.

Dirk Vossegat

Mijn naam is Dirk, met veel enthousiasme verwelkom ik jullie in onze schoenenwinkel. Als schoenverkoper ben ik hier om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen. Samen gaan we op zoek naar de juiste pasvorm. Ik kijk ernaar uit om jullie te assisteren en een positieve winkelervaring te bieden. Tot snel in de winkel!