Even voorstellen

Johan Noordmans

Ik werk al vanaf 2001 in de schoenen en het leuke aan mijn werk vind ik de wisselende seizoenen. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te leren en ontdekken. Ik kan er van genieten als ik iemand kan helpen aan schoenen waardoor deze persoon weer lekker kan lopen of blij zijn/haar weg kan vervolgen.

 

Elise Noordmans-Busch

We zijn een echte familiezaak met aandacht voor de wensen van elke klant, van klein tot groot. Met Putten als vakantiedorp zien we ook veel mensen van ver daar buiten terug als vaste klant. De comfortschoenen gaan steeds meer met de tijd mee, elk seizoen weer een feestje. Voor iedereen is een passende schoen te vinden.

 

Joanne van Staveren

Vanaf 2014 ben ik werkzaam tussen de schoenen. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat je met mensen bezig bent en hun het beste advies wilt geven voor hun voeten. Je wilt dat ze blij de winkel uitlopen met hun net gekochte schoenen.

 

Amber van Westing

In 2013 ben ik begonnen bij van Boeijen schoenen. Goede schoenen dragen bij aan een goede gezondheid. Door de grote diversiteit aan schoenen voor jong en oud zie ik veel verschillende mensen voorbij komen en dat maakt het wel heel divers. En als ze dan tevreden de winkel uitlopen, is mijn dag helemaal goed!

 

Rina Feenstra

Vanaf augustus 2019 werk ik in deze mooie schoenenwinkel. Hier verkopen wij schoenen vanaf de kleinste kindermaten tot aan de aller mooiste dames en heren schoenen. En wat is het leuk om klanten blij en tevreden de winkel uit te zien lopen. Dit geeft mij veel plezier en voldoening in het werk.

 

Natasja de Jong

Vanaf juni 2021 ben ik het team van van  Boeijen Schoenen komen versterken. Hier leerde ik al snel dat een goede schoen echt bijdraagt aan een gezond loopcomfort. Er zijn zoveel verschillende voeten. Ik help onze klanten graag een passende schoen te vinden, ik kan hier echt een uitdaging in zien.